2010. december 11., szombat

Boldog szülinapot blog!

Ilyen hamar eltelt volna egy év? Mintha még csak tegnap kezdtem volna... Hazudik a naptár? Nem, azt nem hiszem. A mai napon lett egy éves a blog!


Hihetelen, hogy ilyen gyorsan eltelt egy év. Azért, hogy másodpercre pontosan írjam meg ezt a bejegyzést, korán kellett kelnem, mert hülye fejjel egy éve reggel 9 órakor indítottam a blogot. Végülis sok-sok szundi funkció után sikerült csak kikecmeregni a puha, meleg ágyikóból és így persze le is maradtam. Tudom, hogy ez hatalmas traumát okozott nektek. Nagyon sajnálom.

Ilyenkor minden blogon egy hosszú és unalmas összefoglalót írnak a tulajdonosok az eltelt évről. Bocsi, de ez itt sem lesz másképp. :)

45 bejegyzés, 141 megjegyzés, 23 rendszeres olvasó és a Blogger statisztikája szerint 10353 látogató, nem kevesebb mint 51 országból. Mindenkinek szeretném megköszönni, hogy néha felnéz! :)

Ezekkel a számokkal én igazán meg vagyok elégedve. Nem gondoltam egy éve (és 98 perce :)), hogy valaha is ilyen statisztikája lesz a blognak. Ezzel persze nincs vége, jelenleg is 3 bejegyzés írása  folyamatban van, és még ötletek ezrei vannak a fejemben. :)

 Ötletek ezrei...

Mi történt ebben az évben? Alig a blog megalakulása után pár hónappal, már lezajlott az első Magyar Pico verseny. A blog nagy fiatalsága ellenére szép számmal küldtétek az akváriumokat, és szerintem igazán jó kis megmérettetést sikerült összehoznunk. Később a négy részes "Akvakertészet alapjai" című begyezéssorozat is megjelent. A 2010-es évben, majdnem az összes megrendezett versenyről is felkerült pár sor. Egyre gyakrabban van, hogy amikor felnézek a blogra, mellettem még egy két online látogatót is jelez az erre szakosodott modul. Ilyenkor mindig örülök, hogy látom, talán volt értelme egy éve a "Blog létrehozása" gombra kattintani remegő kézzel. :) Remélem tényleg így van, és van akinek hasznára vált - és fog válni a blog.

Boldog születésnapot blog! Jövőre ugyanekkor (vagy majd 98 perccel hamarabb:)), ugyanitt! :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 megjegyzés:

Szólj hozzá Te is!

Népszerű bejegyzések