2010. április 25., vasárnap

8 nevező, 10 akvárium...

Az első Magyar Pico Verseny jelentkezési határideje április 18-án, 23:59-kor lejárt. 8 nevező, 10 akvárium jött össze.



Proci pont az utolsó percben jelentkezett. :) Ha jól emlékszem ő volt az, aki a HAC-ra is az utolsó percekre hagyta a nevezést. Igaz, ezért díj nem jár, de gratulálok! :)

Tehát 8 nevező, 10 akvárium. Ez elsőre nem rossz.


Nagyon érdekes, kreatív megoldások születtek, és szerintem az összes pico megállta volna a helyét az angol pico versenyen is. Az a gond, hogy a neheze még csak most jön... :) A nevezőknek ugyanis még több mint 4 hétig fent kéne tartani az akváriumukat. Mivel nincs olyan sok nevező, ezért a kizárásos szabályt kiveszem. Ha valakinek nem sikerül az életben tartás, akkor az érintett akváriuma mínusz 25 pont levonásban részesül és a zsűri azt a képet fogja értékelni, ami az akvárium összeállításának napján készült.

3 megjegyzés:

  1. Szia Peti!

    Mikor lesz eredményhirdetés?

    VálaszTörlés
  2. Szia Nikol!

    A zsűrizés egy-két hétig tarthat. Pontos időpontot még nem tudok mondani, de mindjárt majd megkérdezem Mark-ot és Levit, hogy nekik mennyi idő kell és akkor okosabb leszek.

    VálaszTörlés
  3. Izgalomtól felcsigázva és reményekkel telve várjuk eme nagyszerű kis verseny eredményhirdetését. Szerintem (remélem) minden résztvevő csak tanult belőle és ha nem is nyer valaki, a szerzett tapasztalatokat a továbbiakban előnyére tudja fordítani.
    Köszönjük

    VálaszTörlés

Szólj hozzá Te is!

Népszerű bejegyzések