2010. február 28., vasárnap

Séta az erdőben

Az erdő valahogy közel áll az akvaristákhoz. Na jó, ha az akvaristákhoz annyira nem is, de az akvakertészekhez biztosan. Hogy miért?



Hogy miért? Inspiráció forrás. Én is ezért mentem ki a csömötei telkünk mellett elterülő kis erdőbe. (Ez Kőszeg közelében van.) Tudniillik, hamarosan átalakítom a 85 literes akváriumomat és valamilyen erdős elrendezésre törekszem. Manapság nagyon kreatív layout-ot kell kitalálnia a víz alatti kertésznek, ha egy versenyen jól akar szerepelni. De ugye mint minden lónak, ennek is van másik oldala és jól át is lehet rajta esni. :-) Például amikor egy akvakertész az Avatar című filmből Pandora szikláit akarja létrehozni az ő kis üvegkalitkájában.

Na kicsit elkalandoztam. Vissza az erdőbe! Fényképezőgép barátommal hosszasan sétálgattunk az erdőben és méterenként megálltunk, minden kis moháról fényképezni egyet... Mondanom sem kell, hogy hamar betelt a kártya.



Igaz, ezek éppen nem azok a képek amitől a kertészeknek beindul a fantáziája... Azok majd a következő postban kapnak helyet, a már átrendezett akvárium mellett. :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 megjegyzés:

  1. Szia Peti!

    nagyon szép képek, megkérdezhetem milyen géppel készültek?

    VálaszTörlés
  2. Hello!
    Köszi a dicséretet.
    A gép Fuji Finepix S5500 névre hallgat.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép képek, én is nézegetem már hogy hova érdemes elmenni tavasszal kirándulni és inspirációt szerezni. Iwagumis layoutra törekszem ;)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg szép képek nagyon! És ha még egy tükörreflexes géppel, valami jó ki obival csináltad volna..... De így is nagyon szép munka! És a kompozíciónál nem számít a technika..:) Ehhez is van érzéked Peti! Gratula!

    VálaszTörlés
  5. Vigyázz Peti , nehogy hóvirágozni indulj és gólyahírrel térjél haza :D Tényleg jók lettek a képek, kedvem támadt kirándulni. Köszönöm

    VálaszTörlés

Szólj hozzá Te is!

Népszerű bejegyzések